Tjene penger på treningsbildene sine


Det å selge bilder har blitt en industri i seg selv, og det gjelder ikke bare for den profesjonelle. For alle som har en mobil kan skape unike bilder med modellene som stadig kommer med bedre kamera og bildekvalitet.

Trenden viser at mange interesserte velger å selge bilder som en bi-inntekt. Tradisjonelt sett er det lurt å finne seg en nisje, slik som for eksempel trening. Trening er noe som opptar veldig mange og her gjelder det å gå i detaljer. Det er mange treningsformer som er populære:

Det finnes nesten ingen grense for hva man gjøre suksess med, og med ny teknologi har trening og fotografering gått inn i en symbiose. GoPro kameraer, droner og smartmobiler gjør at det er mye enklere å få supre bilder og filmsnutter mens man trener. Med det riktige treningsutstyret fra gorilla sports, har man alt man trenger for å komme i gang.

Slik gjør man det

Det er mange innfallsvinkler til hvordan man kan begynne på å tjene penger på treningsbildene sine. Det første er naturligvis å opprette kontoer i sosiale medier hvor man legger ut bildene sine. Man bør velge navn på profilene som knyttes direkte til sporten eller aktiviteten man holder på med, for å få så mye oppmerksomhet som mulig. Blir man en person som følges av tusenvis av fans, kan man ha lagt gullegget.

En blogg kan være et steg til å få mer oppmerksomhet rundt idretten og bildene du har lagt ut. Skriv detaljert og personlig om opplevelser og utstyr som du har testet ut. Slike produktanmeldelser er gull verdt for produsentene og det kan gagne en selv om man er flink og tar gode bilder.

Slik tjener en penger på bloggen sin

Men det finnes også en rekke andre metoder for å tjene penger på treningsbildene sine. Man kan laste ned applikasjoner fra Apple Store eller Google Play, hvor man rett og slett kan selge bildene sine. Det som er viktig å huske er at disse bildene skifter opphavsrett om de blir solgt. En slik app er Foap. Her kan man legge ut bilder av alt mellom himmel og jord. Selgeren vil beholde 50%.

Det er veldig mange måter å ta bilder på i dag, men man må alltid ta hensyn til lysforhold, motiv og detaljer for at de skal bli likt av tusenvis av fans. Det beste er nok å prøve seg fram eller ta et lyn-kurs i fotografering før man bestemmer seg for om man skal selge sine bilder.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *