4 typer sexleketøy


Enslige kan bruke dem, par bruker dem, artister bruker det. Vi snakker om sexleketøy, noe som både passer for dem som vil ha noe ekstra, eller dem som ikke får det til. Sexleketøyene kan inspirere til bedre sex, men også hjelpe andre til å få orgasme.

Hvorfor holder det ikke med en kjapp en før man sovner? Er fordelene så store at man bare må kjøpe et sexleketøy eller kanskje flere? Er det unormalt å onanere, og hvordan ser man på seg selv når man gjør det?

Det fins mange typer sexleketøy, men her skal vi se på 4 typer som er populære blant kvinner.

Kjempedildo med sugekopp

Det er vanlig å holde en dildo mens man stimulerer klitoris med den andre hånda. Men bruker man en dildo med sugekopp, da får man frigjort begge hendene. Da kan man kose slik at man kommer enda bedre.

Massasjestav

Dette er en batteridrevet vibrator med et stort hode. Denne ser ikke ut som en fallos, men har en effekt som er vel så bra. Det roterende hode vibrerer deilig og sender impulser helt opp i hjernen. Orgasmen vil komme i en voldsom fart.

Womanizer

Dette er en lommedildo som man kan ha med overalt. Den stimulerer ved å dirre til man kommer. Det er mer brukt enn noe annet sexleketøy, fordi den både kan friste og opphisse på en gang. Den skal kunne treffe alle punktene på klitoris samtidig. De som gir en ekstrem orgasme. Kan du unngå å oppleve den?

Analkuler

Mange får ikke orgasme uten å stimulere de erogene sonene i anal. En dildo med analkuler har en økende effekt da kulene blir større og større. Det er derfor lett å trenge inn, før det blir videre jo lenger inn den kommer. Denne vil mange for å stimulere mange punkter samtidig.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *